Recepti

Reč, dve o #foodbymarinas


Zašto je nastao #foodbymarinas?  

Prvi recept i predlog obroka #foodbymarinas nastao je krajem 2013-te. Te godine je moja starija devojčica napunila dve godine i prvi put mi se javila želja da naši obroci budu brzi, ukusni i zdravi jer ideja je bila - manje vremena u kuhinji - više sa devojčicom, porodicom i ljudima koje volim.

 

Kako su krenule ideje?
 

Par puta sam bila u situaciji da sam trebala da napravim brzinski obrok, a da pre toga nisam bila u nabavci.

Scenario je bio sledeci - stojim ispred otvorenog frižidera, bez plana i programa, bez željenih namirnica. Na trenutak se zabrinuh jer ručak se mora spremiti, kad ono, BAM! Ideja, pa još jedna, pa dve, pa još mali milion kombinacija, uklapanja, inspiracije koja mi i danas nakon šest godina dolazi jednako lako.

Shvatila sam da ni u kuhinji ne treba ograničavati sebe (kao ni u životu). Svaki dan ponovo stanem pred frižider i jedva čekam da iznenadim sebe još nekom novom, brzom, ukusnom kombinacijom.

 

Da, #foodbymarinas je baš za tebe!

Bilo da si devojka, mlada žena, majka #foodbymarinas je baš za tebe. Priprema ukusnih i zdravih obroka od jednostavnih sastojaka moguća je bez sati robovanja u kuhinji. Dajem ti ideje za svakodnevne zalogaje sa kojima možeš uživati sa celom porodicom, samo sa manje vremena u kuhinji.

Ako si studentkinja, radiš nezgodne smene, treba ti dobar snack u toku dana ili želiš da spremiš i poneseš ručak na posao a opet nemaš puno vremena, ovde su recepti i za tebe.
 

Zato, dobro došla u moj svet. Svet pun ljubavi i recepata samo za tebe.

Vaš e-mail neće biti korišćen u druge svrhe sem za potrebe kontakta sa sajta www.marinabodyfit.com