Sočni čupavci

Vreme pripreme: 20ak min

 

 

 

Sastojci:

 

20ak piškota 

Par kašika #foodbymarinas zdrave nutele

1/2 šolje kokosovog (ili bademovog) mleka

70ak gr crne čokolade

2-3 kašike kokosovog ulja

6-7 kašika kokosovog brašna (po želji)

 

 

Priprema: 

 

Posudu dimenzija 23x14cm sam obložila papirom za pečenje, a piškote namazala zdravom nutelom (na sajtu je recept) i poredjala celom dužinom. Zatim sam ih prelila sa par kašika mleka kako bi bile sočne, a od gore posula 2-3 kašike kokosovog brašna. Za drugi sloj sam ponovila sve, piškote premazala nutelom i kad sam ih poredjala prelila ih sa par kašika mleka. 
Za gornji sloj sam na pari otopila 70gr crne čokolade sa 2 kašike kokosovog ulja i time prelila kolač, a preko njega dodatno posula kokosovog brašna. Rashladila ga u frižideru na par sati pa se bacila na uživanje :).

 

 

Savet:

 

Ja sam koristila papir za pečenje kako bi kolač kasnije lakše isekla i poslužila. Kako bih mi lepo 'lego' uvek ga izgužvam i pokvasim sa par kapi vodi i onda ga lepše oblikujem po posudi/plehu.

Za dodatni čoko doživljaj kad poslužite možete od gore narendati ostatak čokolade i eto zdravije, brže i jednostavnije opcije popularnih 'čapavca'. :)

PODELITE NA:

i još po neki recept


3-nedeljni plan ishrane pravljen po tvojoj meri i prilagodjen tebi, tvom dnevnom rasporedu i obavezama. Program podrazumeva i kontakt sa mnom, 24h dnevno, za online savetovanje i konsultacije putem Vibera. 

Naučno je dokazano da radnje koje sprovodimo 21 dan prelaze u naviku što i jeste cilj mog programa. 

Usluge

MOJ PROGRAM

CENOVNIK

BLOG

Vaš e-mail neće biti korišćen u druge svrhe sem za potrebe kontakta sa sajta www.marinabodyfit.com