Jel može jedan par trbušnjaka za poneti?

U svetu fitnessa i sporta sam više od 15 godina. Bila sam instruktorka svih mogućih grupnih treninga, kondicioni trener, trenirala u teretani, bila vlasnica fitness kluba 11 godina i posle više od 15 godina iskustva ono što sigurno znam jeste gde mogu da se naruče trušnjaci...

...da, da dobro si pročitala.

 

 

Postoji punoooo video klipova za sve grupe trbušnih mišica, kako na youtubu tako i na mobilnim aplikacijama koje nam putem društvenih mreža samo iskaču sa svih strana.

 

 

Ali, bez obzira da li takvi treninzi traju 10min ili sat i 10minuta posle kojeg, by the way, nećete osećati stomak od bolova, bilo bi interesantno da neko na tim videima na kraju doda najbitniju stavku u celoj priči.

 

Elem, bez obzira da li radili trbušnjake 10 minuta dnevno ili pola dana (ne pokušavajte ovo), džaba vam sve, ukoliko ne poštuješ glavno pravilo.

 

 

A ono je: TRBUŠNJACI SE PRAVE U KUHINJI.

 

 

O daa. U kuhinji. U onoj iz koje najčešće jedeš. Da li je to pekara pored posla, Mc Donalds, budica Index sendviča ili obrok koji sama sebi spremiš­­ ili naručiš u restoranu.

Ukoliko je ona na ovom zadnjem mestu, možeš da poručiš svoj par : ).

 

 

I jedino tako. Jer ono šta, kada i koliko pojedeš odredjuje kako će ti stomak izgledati.

 

Možemo trenirati u tererani svaki dan, trčati kao ludi, ali ako posle treninga pojedeš sve što ti dodje pod ruku, i nemaš meru, vraćamo se na početak priče.

 

 

Kako to postići ?

 

 

Kod mene je to balans. Trudim se da u toku dana min 80% hrane koju pojedem bude nutritivno bogata, da sadrži dovoljno proteina, masti i ugljenih hidrata, a do 20% dam sebi oduška i priuštim sebi nešto van spiska svojih najčešćih namirnica.

 

Mislim da ne treba postati rob hrani, već ona treba da nam donese radost i uživanje.

Još kad vidiš da ti to uživanje donosi ravan i zategnut stomak, zadovoljstvo sobom i izborima koje donosimo je zagarantovano.

 

Pokušaj nedelju dana da se vodiš ovim, i iznenadićeš se rezultatima.

 

A posle toga javi utiske...

 

PODELITE NA:

BLOG


3-nedeljni plan ishrane pravljen po tvojoj meri i prilagodjen tebi, tvom dnevnom rasporedu i obavezama. Program podrazumeva i kontakt sa mnom, 24h dnevno, za online savetovanje i konsultacije putem Vibera. 

Naučno je dokazano da radnje koje sprovodimo 21 dan prelaze u naviku što i jeste cilj mog programa. 

Usluge

MOJ PROGRAM

CENOVNIK

RECEPTI

Vaš e-mail neće biti korišćen u druge svrhe sem za potrebe kontakta sa sajta www.marinabodyfit.com