Kako se motivišem?

Neretko mi se dešava da me devojke i žene pitaju na koji način/kako nalazim motivaciju u svakodnevnom vežbanju.

U svom bogatom istustvu rada sa devojkama i ženama, još dok sam držala Bodyfit studio, upoznala sam preko 1000 žena i svaka od njih je imala svoje razloge zašto je počela da vežba/trenira.

 

Da se zategnem, osećam bolje, imam energije za dnevne aktivnosti i naravno da mogu ponovo da se sagnem i udjem u stare farke ;) - to su bili najčešći odgovori.

Neke od njih su bile studentkinje koje su po ceo dan provodile na fakultetu ili kući učeći i vežbanje im je bio izduvni ventil i dodatna energija za nove poduhvate, a druga grupa, bi bile zaposlene žene ili majke koje su imale isti cilj kao i ove prve.

Dok sam i sama bila studenkinja najveća briga su mi bili ispiti i organizacija vremena, u tom slučaju, mi je bila lakša.

 

 

Kada sam postala majka i supruga prioriteti su se promenili i sa njima i sve dnevne obaveze.

Posao, kuća, deca, vannastavne aktivnosti sve je to trebalo uklopiti.

Sticanje navika jeste proces,  ali kad jednom postanu deo naše svakodnevnice, tih 15ak minuta dnevno biće vam kao što svaki dan perete sudove, tuširate se ili pijete kafu.

RITUAL.

 

 

A koji je to način na koji održavam motivisanost i želju?

Svaki put kad mi misli krenu putem izgovora, setim se, da ima puno žena koja imaju troje, četvoro dece i više obaveza nego ja i koje nadju - STVORE vreme za ono što im je važno.

I svaki put, ali svaki put upali. 

Probajte i vi.

Budite jači od svojih izgovora.

 

Zagrljaj.

Vaša M.

 

 

PODELITE NA:

BLOG


3-nedeljni plan ishrane pravljen po tvojoj meri i prilagodjen tebi, tvom dnevnom rasporedu i obavezama. Program podrazumeva i kontakt sa mnom, 24h dnevno, za online savetovanje i konsultacije putem Vibera. 

Naučno je dokazano da radnje koje sprovodimo 21 dan prelaze u naviku što i jeste cilj mog programa. 

Usluge

MOJ PROGRAM

CENOVNIK

RECEPTI

Vaš e-mail neće biti korišćen u druge svrhe sem za potrebe kontakta sa sajta www.marinabodyfit.com